Campionatul European de sprint - Slovacia-Donovaly / European Championship Sprint in Slovakia - Donovaly
7th to 10th of February 2008. Sleddog Racing - Sprint. Pure bred breeds

Un echipaj al Asociatiei Sportive "Alaskan Malamut" Balan a reprezentat Romania (tara care a participat pentru prima data) la Campionatul European de sprint organizat sub tutela Federatiei Internationale a Sporturilor cu Sanii Trase de Caini (FISTC).
Este vorba despre echipa formata din: cainii nostri - Icy, Riki, Gass, Jimmy si noi: musher- Constantin Grosu (Rica), handleri- Mariana Vrabie si Florentina Dreghici; suporteri infocati :) - Gusti Beno si Toni Gligor.
La Donovaly au concurat 134 de echipaje din SVK, CZE, FRA, GER, AUT, NED, ITA, DEN, HUN, RUS, LUX, RO, SUI, SLO.
VOM REVENI CU DETALII. PANA ATUNCI VA OFERIM FOTOGRAFII DE LA DONOVALY! :) Majoritatea fotografiilor au fost facute de Toni Gligor.
Malamutii nostri ne-au oferit ocazia sa fim mandri ca drapelul Romaniei a fost afisat intr-un concurs european si la fel de bucurosi suntem si pentru ca echipa a avut rezultate deosebite la un astfel de campionat, cu nivel de performanta pe masura.
Participand la un astfel de concurs, am avut ocazia sa vedem ce inseamna organizarea si desfasurarea unei competitii sportive de nivel european, aspecte care vor putea fi indeplinite in Romania peste mult timp, din cauza faptului ca in tara noastra inca nici nu este recunoscut un astfel de sport si, ca urmare, nu exista nici o federatie de profil. Din aceste motive Asociatia Sportiva "Alaskan Malamut" Balan a ales sa devina membru al FISTC.
HOME COMENTARIUL DUMNEAVOASTRA...
2008 © copyright Asociatia Sportiva "Alaskan Malamut" Balan | all rights reserved | nici un material nu poate fi reprodus/utilizat fara acordul nostru