Imagine aleatorie; click pentru dimensiunea largita.
      Malamutul de Alaska nu este un caine potrivit pentru oricine si nu recomandam aceasta rasa pentru proprietari care se afla la primul lor caine. Este un caine de munca, destinat sa traga sanii incarcate in tinuturile arctice!..., deci orice dorinta de a-l avea in curte trebuie analizata cu multa responsabilitate.
      Malamutul este, fara nici un dubiu, o rasa minunata, iar ca pui este irezistibil ! Daca ajunge la un stapan pe deplin constient de caracteristicile rasei, el este un camarad minunat; in alte conditii acesta poate deveni un cosmar pentru proprietari si ... un suflet nefericit. Inainte de a lua decizia, gandeste-te ca este un angajament pentru o lunga perioada din viata, in care trebuie sa investesti o multime de timp, bani, rabdare, sacrificii diverse s.a.m.d., dintre care doar dragostea neconditionata ar putea fi rambursata, primind-o de la Malamutul tau.Aceasta pagina nu a fost creeata pentru activitati comerciale!
ASAMB nu se ocupa cu vanzari de caini, la fel cum nici Canisele de Malamut de Alaska serioase nu sunt magazine cu pui disponibili pe tot parcursul anului!
Incercam sa promovam exemplarele de rasa Malamut de Alaska de calitate: caini sanatosi, cu temperament corect si cu genealogie cunoscuta (acte de origine, pedigree).

Preluarea unei parti sau a intregului continut al acestui website fara acordul scris al proprietarului ASAMB este INTERZISA !

© 2006-2013 Copyright "Alaskan Malamut" Balan Sports Association | Toate drepturile sunt rezervate | concept Mariana Vrabie