Sprijinul tau...
Home
      ... este foarte important pentru noi !

 "Sistemul 2% " iti permite tie, ca si contribuabil, sa directionezi 2% din impozitul pe venitul global catre o entitate non profit, asociatie sau fundatie (ONG).
   De ce sa folosesti aceasta oportunitate?
   Pentru ca nu te costa nimic, in acest fel contribui si tu la eficientizarea cheltuirii banului public si, nu in ultimul rand, te poti asigura ca acesti bani sunt folositi asa cum iti doresti. Deci in loc sa dai statului acest procent de 2% , poti acorda acest sprijin financiar direct acelora care depun eforturi pentru rezolvarea diferitelor probleme cu care se confrunta iubitorii sportului cu caini. Pe tine 2% nu te costa nimic, insa pentru activitatea sportiva cu cainii de sanie inseamna un pas inainte pentru promovarea in Romania si in strainatate.
      Procentul de 2% din impozitul pe venit nu este o donatie, ci o suma datorata statului, pe care acum poti decide cui o aloci, in ce scop si cum, prin completarea datelor de la litera B, din "Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual datorat", cunoscuta si sub denumirea de "Formularul 230", care poate fi solicitat de la administratiile financiare locale sau, mai simplu, il poti avea cu un CLICK AICI ! (impreuna cu instructiunile de completare).
      Daca obtii, pe langa salariu, si alte venituri, vei completa "Formularul 200" - "Declaratie speciala privind veniturile realizate", la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, "Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat".
      Pana la 25 mai 2015, trebuie sa completezi si sa depui la Administratia financiara teritoriala xerocopia Fisei fiscale (daca este cazul) si "Formularul 230" sau "Formularul 200". Aceste documente descarcate de pe website-ul nostru au deja completate datele de identificare ale ASAMB!

      Sprijinul tau... este foarte important pentru noi !
      Pentru ONG-uri principala sursa de venit provine din sponsorizari si donatii. Asa se intampla si cu noi: pentru a ne putea realiza obiectivele avem nevoie de sprijin de orice natura, dar mai ales financiar.
      Desi noi am reprezentat deja Romania la Campionatul European de Sprint din Slovacia, in februarie 2008, la Campionatul Mondial din Austria, in 2009, la Campionatul European din Slovacia in 2010 - unde am obtinut LOCUL III la categoria C2 (prima performanta romaneasca), la Campionatul Mondial de sprint de la Donovaly - Slovacia in 2011, la Campionatul European de sprint din Tarvisio - Italia 2012, si la Campionatul Mondial de sprint din Italia - Auronzo di Cadore in 2015, unde am obtinut inca un loc pe podium pentru Romania: locul III - medalia de bronz!, totusi in tara noastra activitatile de acest gen inca nu sunt recunoscute, iar orice banut ne este indispensabil pentru a organiza si pentru a participa la cat mai multe activitati sportive cu atelaje canine, acesta fiind o cale importanta spre recunoasterea acestui sport deosebit si in tara noastra. Promovarea activitatilor sportive cu atelaje canine este tocmai misiunea noastra, pe care o putem implini avand sprijinul tau.
      Avantajele incontestabile ale unei firme care efectueaza sponsorizari cu prevederile legii:
1. Promovarea calitativa a imaginii firmei.
2. Beneficii fiscale (de exemplu deducerea cheltuielilor).
3. Aparitia numelui firmei pe materialele promotionale ale Asociatiei Sportive "Alaskan Malamut" Balan (bannere, pliante, brosuri etc.)
4. Consolidarea relatiei cu societatea civila prin utilizarea fondurilor pentru realizarea obiectivelor noastre.
... si orice alta forma de parteneriat sau activitate stabilita printr-un contract de sponsorizare cu noi.
      Am fi deosebit de bucurosi daca am primi sponsorizari in contul deschis la BCR Miercurea Ciuc, Harghita, pentru:

  ASOCIATIA SPORTIVA " ALASKAN MALAMUT " BALAN
Cod Fiscal:18044425
Cont IBAN: RO15RNCB0152042352170001

Partener al AMBSA :


Primaria Orasului BalanSponsor al AMBSA :

- pentru participarea la Campionatul Mondial de sprint - Austria 2009 -
S.C. LITTLE STAR S.R.L.
Vatra Dornei
© 2006-2015 Copyright "Alaskan Malamut" Balan Sports Association | All Rights Reserved | concept Mariana Vrabie